RO EN
Coșul este gol

BERGAMOT majoreaza la 12,5 milioane euro creditul pentru refinantarile Impact SA

Compania Bergamot Developments, detinuta de dezvoltatorul Impact, a contractat un credit de 6,79 milioane de euro de la Libra Internet Bank, pentru refinantarea imprumuturilor acordate de compania-mama. Acesta se adauga unui credit de 5,76 milioane de euro contractat de dezvoltator de la aceeasi banca in martie 2021. Valoarea totala a facilitatii ajunge, astfel, la 12,5 milioane de euro.
"Bergamot Developments garanteaza indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de credit prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare, printre care: (i) contract de ipoteca imobiliara avand ca obiect 68 de apartamente cu cotele de proprietate aferente si curtile aferente, situate in Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti; (ii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect creantele rezultate din asigurari si antecontracte/ contracte de vanzare avand ca obiect imobilele anterior mentioante si (iii) contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect conturile Bergamot Developmemts deschise la Libra Internet Bank SA", se arata intr-un anunt transmis de grupul Impact la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Rambursarea sumei imprumutate se va realiza trimestrial, pe o perioada de 36 de luni calculate de la data semnarii.
Impact Developer detine 99,9% din Bergamot Developments, companie prin care a dezvoltat ansamblul rezidetial Luxuria Domenii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter