RO EN
Coșul este gol

Reff & Asociatii: Asistenta pentru NEPI in vanzarea de birouri catre AFI Europe

Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand reteaua globala Deloitte Legal in Romania, a oferit fondulului de investitii NEPI Rockcastle asistenta juridica pe aspecte de drept romanesc in tranzactia de vanzare a portofoliului de birouri catre AFI Europe. Cu o valoare ce depaseste 300 milioane de euro, aceasta este considerata cea mai mare tranzactie din istorie de pe piata locala de birouri.
Tranzactia a fost semnata si urmeaza sa fie supusa aprobarii Consiliului Concurentei.
Portofoliul vandut de NEPI Rockcastle este format din opt cladiri de birouri clasa A situate in Bucuresti si Timisoara, in proiectele Floreasca Business Park, The Lakeview, Aviatorilor 8, din Bucuresti, si Timisoara City Business Center, din Timisoara. Suprafata totala inchiriabila a portofoliului vandut este de 118.500 metri patrati.
Pregatirea proiectului si asistenta oferita de echipa de drept imobiliar a Reff & Asociatii s-au intins pe o durata de peste un an de zile si au vizat toate aspectele tranzactiei guvernate de legea romana.
Echipa dedicata proiectului a fost condusa de Irina Dimitriu, Partener si liderul practicii de drept imobiliar a Reff & Asociatii, si a fost alcatuita din Simona Iacob, Senior Managing Associate, Maria Nitulescu, Senior Associate, Ioana Georgescu-Muresanu, Senior Associate, Diana Stan, Senior Associate, Calin Georgescu-Muresanu, Senior Associate, Alexandru Butusina, Associate.
De peste zece ani, Reff & Asociatii este recunoscuta drept una dintre cele mai importante societati de avocatura in domeniul imobiliar din Romania, fiind implicata, fie de partea vanzatorului, fie a cumparatorului, in majoritatea celor mai mari tranzactii imobiliare din tara, atat in domeniul spatiilor de birouri, cat si al celor comerciale. Editia din 2019 a clasamentului Legal 500 EMEA recunoaste inca o data Reff & Asociatii ca o firma de prim rang in domeniul imobiliar, citand clienti care apreciaza avocatii sai specializati in drept imobiliar drept „profesionisti excelenti”, „flexibili, echitabili si inovatori in gasirea solutiilor”.
Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter