RO EN
Coșul este gol

PREFAB SA: Scadere cu 15% a rulajului aferent anului trecut

Producatorul de structuri prefabricate din beton si blocuri din BCA Prefab SA a raportat o cifra neta de afaceri de 57,22 milioane de lei (12,8 milioane de euro), in scadere cu 15% fata de nivelul de 68,37 milioane de lei realizat in 2013. Valoarea totala a veniturilor societatii s-a plasat, in 2014, la 75 milioane de lei, in timp ce cheltuielile firmei s-a cifrat la 71 milioane de lei, de unde rezulta un profit din exploatare de circa 4 milioane de lei realizat de Prefab SA anul trecut. Rezultatul financiar inregistrat la finele anului trecut indica o pierdere neta de 2,4 milioane de lei, in scadere totusi fata de cea de 3,37 milioane de lei din 2013, aprecierea fiind determinata de in principal de scaderea gradului de indatorare a societatii. Totodata, datoriile companiei au crescut cu mai mult de 24%, pana la 51 milioane de lei, majorare datorata contractarii unei linii pentru sustinerea productiei de elemente prefabricate.
Incepand din luna martie 2015, Marian Petre Milut, presedintele Consiliului de Administratie al Prefab, a fost numit director general al companiei. Managerul il va inlocui pe Adrian Razvan Ionescu, dupa ce actionarii companiei au decis revocarea din functie a acestuia.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter