RO EN
Coșul este gol

ELIS: Crestere anuala cu 33% a vanzarilor de pavaje, in domeniul rezidential

Producatorul de pavele Elis Pavaje a anuntat o crestere cu 33% a vanzarilor de sisteme destinate segmentului rezidential in 2013 in comparatie cu anul anterior, bugetul mediu alocat de beneficiari pentru amenajarile exterioare fiind de 10.000 de lei. Conform datelor firmei, suprafata medie vizata de clienti a fost de 100 mp, in crestere cu 5% fata de anii anteriori, modelele preferate fiind Fantazia, Umbra Patrat P3 si Cromatica. "Cresterea inregistrata pe segmentul rezidential ne arata ca interesul romanilor in ceea ce priveste amenajarea curtilor si gradinilor este in continua dezvoltare, iar acest lucru se datoreaza faptului ca incep sa inteleaga utilitatea practica si rolul estetic al pavajelor. Acestea sunt, in fapt, solutii de amenajare la rezolvarea unor probleme reale precum colectarea si distribuirea apelor pluviale, rezistenta la trafic auto intens sau la cicluri repetate de inghet-dezghet", a declarat Emil Gota, directorul general al Elis Pavaje.
La nivel national, Elis Pavaje detine doua unitati de productie situate in Petresti (judetul Alba) si Stoenesti (Prahova), cu o capacitate de peste 8.000 mp/zi. Compania este prezenta pe piata locala de 22 de ani, in 2012 realizand o cifra de afaceri de 97,5 milioane de lei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter