RO EN
Coșul este gol

CEMACON SA continua planurile de dezvoltare intensiva a activitatii

Liviu Stoleru (42 de ani) directorul general al unuia dintre cei mai activi producatori de caramida din Romania, a fost ales, la finele lunii aprilie 2013, presedinte al Consiliului de Administratie al Cemacon SA, urmand a indeplini ambele functii in perioada urmatoare. "Am inceput in forta acest an: ne-am consolidat structura actionariatului, am relansat compania - cu o noua imagine si un nou portofoliu de produse - si am deschis centre de distributie proprii. Numirea mea in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie este un semn ca actionarii cred in viziunea echipei de management. Obiectivele Cemacon raman aceleasi, respectiv continuarea cresterii si a investitiilor in inovare, principalul obiectiv stabilit fiind de a deveni cel mai important producator de sisteme de zidarie din Romania. Finantarea, in valoare de 1,5 milioane de euro, obtinuta de la actionari, ne va ajuta sa ne atingem obiectivele", a declarat Liviu Stoleru. Pentru anul in curs, Cemacon si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu 40% fata de 2012, intr-o piata aflata in stagnare. Rezultatele primelor patru luni ale acestui an releva faptul ca acest obiectiv este realizabil, in contextul in care volumul vanzarilor a depasit cu 70% nivelul obtinut in aceeasi perioada a anului 2012.
In urma adunarii generale a actionarilor, ce a avut loc la finele lunii aprilie a.c., a fost aprobata finantarea cu 1,5 milioane de euro a activitatii viitoare a companiei. De asemenea, structura Consiliului de Administratie a Cemacon s-a imbunatatit, celor trei administratori din structura anterioara, alaturandu-se atat Liviu Stoleru, cat si reprezentatul fondului de investitii KJK Sicav Fund II, Jaakko Salmelin. Informatii suplimentare, la www.cemaconzalau.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter