RO EN
Coșul este gol

CEMACON devine partener Heluz Brick si acceseaza piata cosurilor de fum

Producatorul de caramida Cemacon - Zalau a devenit importator al sistemelor de cosuri de fum fabricate de grupul Heluz Brick Industry, liderul pietei de profil din Cehia, accesand, astfel, piata locala de specialitate. "Cosul de fum este un element important in realizarea locuintei, influentand semnificativ eficienta si, mai ales, siguranta sistemului de incalzire. Credem ca, prin parteneriatul cu Heluz, companie cu o experienta de peste 130 de ani in fabricarea sistemelor de evacuare a gazelor de ardere, reusim sa adaugam in portofoliul nostru un produs competitiv pe piata din Romania, care va aduce beneficii considerabile atat constructorilor, cat si clientului final", a declarat Ionel Timis, Manager Dezvoltare Produse in cadrul Cemacon.

Realizat din ceramica, noul cos de fum aduce avantaje fata de alte sisteme disponibile pe piata din Romania, este compatibil cu toate tipurile de combustibil si ofera un randament ridicat pentru sursa de caldura. Mai mult, datorita sistemului in trei straturi (manta exterioara din caramida, termoizolatie din vata minerala bazaltica si tub interior din samota) care il face compact, sistemul este rezistent la variatiile de temperatura, iar infiltrarea aerului proaspat permisa de grilajul de aerisire garanteaza functionarea corespunzatoare. Sistemul se livreaza complet, nefiind necesare alte accesorii sau produse complementare si poate fi montat direct de beneficiar, fiind garantat de producator pentru 30 de ani. De asemenea, cosurile de fum corespund tuturor standardelor de calitate europene si de specialitate, dar si celor nationale, fiind recomandat de catre Asociatia Hornarilor, Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee (ASFOCH Romania).

In 2014, cifra de afaceri bruta a companiei Cemacon a ajuns la 60,2 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de nivelul anului anterior. Pentru 2015, conducerea societatii preconizeaza o majorare cu aproximativ 35% a incasarilor.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter