RO EN
Coșul este gol

CARS SA: Fonduri de 15,6 milioane de euro pentru o linie de productie

Producatorul de caramida Cars SA, din localitatea Tarnaveni, va investi 15,6 milioane de euro pentru constructia unei noi linii de productie a blocurilor ceramice, avand o capacitate de 700 de tone pe zi. Societatea a primit, recent, notificarea de aprobare referitoare la indeplinirea criteriilor de conformitate administrativa si de eligibilitate, in cadrul procedurii de selectie a proiectului respectiv, pentru care a solicitat fonduri europene prin intermediul Programului Operational Sectorial (POS), Axa 4, referitoare la cresterea eficientei energetice si a sigurantei in aprovizionare, in contextul combaterii schimbarilor climatice. Schema de finantare prevede acordarea unor fonduri nerambursabile care sa reprezinte 50% din valoarea investitiei. "Aceasta este prima si cea mai importanta etapa de selectie. Contractul efectiv urmeaza a fi semnat dupa indeplinirea tuturor conditiilor prevazute pentru aceasta schema de finantare", a precizat Ioana Vulcu, director general al companiei.
Cars SA este cotata in cadrul Bursei de Valori Bucuresti din 2003, anul trecut inregistrand o cifra de afaceri de 13,7 milioane de lei, in scadere cu 20% fata de nivelul din 2009. Numarul de angajati s-a diminuat, de asemenea, de la 238 de persoane in 2009 la 193 in 2010. Informatii suplimentare, la www.sccarssa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter