RO EN
Coșul este gol

TIFEL: Reluare a trendului crescator pe piata lacurilor pe baza de apa pentru lemn

Compania Tifel - Timisoara, prima intreprindere din Romania care a inceput sa produca lacuri si vopsele pe baza de apa pentru suprafete din lemn, estimeaza reluarea trendului ascendent pe piata locala de profil, evolutie ce se va transpune si in vanzarile firmei. Astfel, conducerea societatii estimeaza, pentru 2014, o usoara majorare a cifrei de afaceri fata de nivelul de 4,2 milioane de lei realizat anul trecut. "Piata de lacuri si vopsele este caracterizata printr-o dezvoltare continua, bazata pe o concurenta bine definita intre societatile din domeniu. Totusi, in 2013 s-a resimtit o stagnare in industria constructiilor, ce si-a pus amprenta si pe piata vanzarilor de lacuri si vopsele. Consideram ca in 2014 sectorul de profil se va situa pe un trend de crestere", a declarat Rita Metz, seful serviciului de marketing din cadrul companiei Tifel. In topul vanzarilor firmei se afla livrarile de lacuri pentru parchet, mobila si lemn exterior, interesul fata de acestea manifestandu-se atat pe plan national, de catre firme de mobila si ateliere de tamplarie, cat si din international, din partea partenerilor din Ungaria. Un alt obiectiv stabilit pentru 2014 este reprezentat de mentinerea preturilor de comercializare, in contextul in care s-a anuntat deja introducerea de noi impozite in domeniul constructiilor.
Referitor la influenta importurilor pe piata locala de lacuri si vopsele, Rita Metz a precizat ca "desi acestea ajuta la dezvoltarea domeniului, ingreuneaza, in acelasi timp, activitatea societatilor romanesti specializate. Multi clienti considera ca un produs din import este mult mai calitativ decat cele fabricate la nivel local, fapt contrazis in ultimii ani de producatorii nationali. Firma noastra este una din companiile care pun accent foarte mare pe imbunatatirea continua a calitatii produselor, prin testari asupra materialelor existente si elaborarea unora noi, bazate pe cerinte concrete primite de la beneficiari". Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter