RO EN
Coșul este gol

IZOCAM: Majorare de peste 6% a vanzarilor in primele noua luni din 2012

Grupul İzocam Ticaret ve Sanayi Anonim Sirketi (Izocam Holding), din Turcia, a anuntat, pentru primele noua luni din 2012, o cifra de afaceri de 222,46 milioane lire turcesti – TL (aproximativ 125,54 milioane USD), in crestere cu 6,4% fata de vanzarile aferente intervalului similar din cadrul exercitiului financiar precedent. La nivelul trimestrului al treilea din 2012, incasarile au cumulat 76,17 milioane TL, situandu-se la aceeasi cota ca in anul anterior. In ceea ce priveste profitul operational, acesta s-a situat la 18,6 milioane TL (-34%), veniturile nete cumuland 15,83 milioane TL.
 
***
Compania Izocam Holding reprezinta un joint venture realizat intre Saint-Gobain Group – Franta si Alghanim Industries – Kuweit (cu ponderi de cate 50% fiecare). Societatea este specializata in productia de vata minerala, fibra de sticla, polistiren expandat si extrudat, cauciuc elastomer, polietilena, sisteme de acoperis, elemente de compartimentare si siding etc. Izocam detine fabrici in localitatile Tarsus, Gebze, Umraniye – Istanbul si Eskisekir. Informatii suplimentare, la www.izocam.com.tr

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter