RO EN
Coșul este gol

HIRSCH estimeaza vanzari de pana la 10 milioane de euro la nivel local, in 2014

Producatorul austriac de polistiren expandat (EPS) Hirsch Servo AG, ce detine in Romania o doua unitati de productie (la Cluj-Napoca si Oradea) si deruleaza afaceri anuale de 8,7 milioane de euro, a raportat o crestere cu 2% a incasarilor din perioada iulie 2013 - martie 2014, pana la 64 milioane de euro. Segmentul de procesare a EPS a consemnat cresteri usoare in intervalul analizat (+1%, pana la 53,6 milioane de euro), reusind, insa, sa compenseze scaderea raportata de divizia de tehnologii (-9%, la 10,3 milioane de euro), influentata negativ de sezonul rece. La nivel national, pentru primele sase luni din 2014 (ianuarie-iulie a.c.), conducerea Hirsch Porozell a anuntat o crestere cu 12% a livrarilor fata de aceeasi perioada din 2013, pana la 18,5 milioane de lei (circa 4 milioane de euro). Pentru intregul exercitiu financiar curent, managementul filialei locale cu sediul in Cluj-Napoca estimeaza realizarea unei cifre de afaceri cuprinse intre 9 si 10 milioane de euro.
Grupul Hirsch detine, in Romania, o unitate de productie a polistirenului expandat pentru izolatii termice la Cluj-Napoca, cu o capacitate de circa 300.000 mc/an si una la Oradea, unde pot fi fabricate circa 800 de tone de ambalaje din EPS pe an.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter