RO EN
Coșul este gol

TERAPLAST: Stefan Bucataru a fost desemnat noul director general al companiei

 
Stefan Bucataru va ocupa functia de director general al companiei Teraplast (furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor) incepand din data de 2 mai a.c., dupa ce Florin Urite a renuntat la functia respectiva, din motive personale. Florin Urite (45 de ani) a facut parte din echipa Teraplast inca din 1996, cand a fost numit director de aprovizionare, iar din 2008 a devenit director general. Stefan Bucataru (45 de ani) a fost numit recent de catre Consiliul de Administratie al grupului, durata contractului de mandat fiind de un an. Este proprietarul si directorul companiei de consultanta Veldster Management and Consulting, societate specializata in gestionarea procedurilor de restructurare, cu activitati in domenii precum productia materialelor de constructii, logistica, distributie, retail si in sectorul energetic. Anterior infiintarii propriei companii, a facut parte din top managementul societatii de investitii private Global Finance.
Stefan Bucataru, viitorul director general al Teraplast: "Grupul Teraplast este, in acest moment, o companie profitabila in ansamblu, insa am incredere ca se poate si mai bine. Firma are planuri ambitioase si - pentru a le realiza - este nevoie ca toate liniile de afaceri sa fie lucrative. Proiectul Teraplast este plin de provocari, dar sunt sigur ca, pe termen mediu, rezultatele vor fi in concordanta cu ceea ce ne propunem".
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter