RO EN
Coșul este gol

GEA GROUP: Consolidare a volumului comenzilor, la 5,6 miliarde euro

Cu prilejul unei conferinte ce a reunit investitorii internationali, derulate la New York, managerii concernului specializat in servicii ingineresti, GEA Group AG (cu sediul in Düsseldorf – Germania) au confirmat informatia potrivit careia portofoliul propriu de contracte si comenzi s-a consolidat in trimestrul al patrulea din 2011 la un nivel ce a depasit atat estimarile initiale, cat si rezultatele calculate potrivit unei baze secventiale de raportare. „Desi datele financiare si perspectivele anului in curs vor fi date publicitatii in februarie 2012, putem preciza, inca de la jumatatea lunii ianuarie, ca anul 2011 a reprezentat o perioada optima pentru GEA Group. Fluxul de contracte si comenzi nu a fost afectat de factorul sezonier specific anotimpului rece, dupa ce in noiembrie divizia de schimbatoare de caldura GEA a semnat o serie de contracte importante, care au totalizat 140 milioane de euro. Consideram, astfel, ca volumul comenzilor, previzionat pentru 2011, se va situa la 5,6 miliarde euro, fiind cu mult peste previziunile preliminare”, a declarat Helmut Schmale, director financiar al GEA Group AG.
***
GEA Group AG este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de tehnologii si componente destinate industriei alimentare si sectorului energetic, focalizandu-si atentia pe sistemele si procedurile complexe, cu valoare adaugata mare. In 2010, cifra de afaceri consolidata s-a majorat pana la 4,4 miliarde euro, din care 70% a reprezentat contributia diviziilor pentru industria alimentara si energie, care se adreseaza unor industrii cu potential sporit de dezvoltare, pe termen lung. La data de 30 septembrie 2011, holdingul specializat in fabricatia dispozitivelor de generare a energiei si instalatiilor de ventilare avea peste 23.000 de angajati, preconizand, in acel moment, o valoare de 5,4 miliarde euro a volumului comenzilor inregistrate anul trecut si incasari efective de maximum 5,3 miliarde euro. Informatii suplimentare, la www.geagroup.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter