RO EN
Coșul este gol

BASF: Rezultate record in 2010, previziuni optimiste pentru 2011

In cadrul conferintei de presa anuale a companiei, Dr. Jürgen Hambrecht, Presedintele Consiliului Director al BASF, a declarat: “Am inregistrat vanzari si profituri record in 2010. Pe segmentul de Substante Chimice, in special, am reusit sa fructificam redresarea economica puternica din 2010, care a avut o evolutie mai dinamica decat ne asteptam initial.” Rezultatele bune reflecta evolutia ascendenta a BASF. Pietele de capital confirma aceasta. Actiunile BASF au fost cotate la un pret record in decembrie 2010, inregistrand o crestere de peste 37%. Cu dividendele investite, cresterea a fost de aproape 43%. Actiunile BASF au depasit performantele burselor din intreaga lume.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter