RO EN
Coșul este gol

TODINI va incepe constructia unui drum de legatura de 190 milioane de lei

In prezenta ministrului Catalin Drula, conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR a semnat cu reprezentantii TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A. contractul de proiectare si executie pentru „Drumul de legatura Autostrada A1 Arad -Timisoara - DN 69”.
Contractul in valoare de 189.571.920 lei fara TVA, a carui finantare este asigurata din fonduri europene nerambursabile, are o durata de 108 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de executie a lucrarilor si 84 de luni perioada de garantie a lucrarilor.
Traseul drumului de legatura, in lungime de 10 km, incepe cu circa 300 m inaintea intersectiei existente, dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est, spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.
Prin realizarea acestui obiectiv se asigura descarcarea traficului rutier de pe Autostrada Arad - Timisoara, cu scopul cresterii mobilitatii la nivelul infrastructurii rutiere aferente retelei TEN-T, ce va contribui la promovarea competitivitatii economice si la imbunatatirea conditiilor in transportul rutier de marfuri si calatori si la reducerea emisiilor poluante prin eliminarea/reducerea blocajelor de trafic si reducerea duratelor de transport.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter