RO EN
Coșul este gol

SUCEAVA: Fonduri de 72 milioane de lei pentru modernizarea aeroportului

Pentru continuarea lucrarilor de modernizare a Aeroportului "Stefan cel Mare", din municipiul Suceava, consilierii locali vor aloca, conform proiectului de buget pentru anul in curs, fonduri de 71,92 milioane de lei. Investitia, in valoare totala de 175,25 milioane de lei, presupune modernizarea suprafetelor de miscare si balizaj din cadrul complexului aeroportuar. Indicatorii tehnico-economici aferenti au fost avizati anul trecut, lucrarile urmand a fi definitivate pana la finele lui 2012. De asemenea, edilii au aprobat si planurile de achizitie a terenului necesar extinderii pistei de decolare /aterizare, respectiv a unui lot cu o arie de circa 2.700 mp. In total, in proprietatea Consiliului Judetean au intrat 56.700 mp de teren, suprafata ce va fi utilizata pentru desfasurarea lucrarilor propuse.
In incinta aeroportului s-a propus, recent, construirea unui turn de control, indicatorii fiind anexati proiectului de investitie, ca urmare a cerintelor impuse de Romatsa si pentru completarea documentatiei necesare in vederea obtinerii finantarii europene ce va sustine financiar realizarea obiectivului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter