RO EN
Coșul este gol

TADECO Consulting: Asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor Aquabis

Asocierea formata din companiile Tadeco Consulting (lider) - Resourcing Environmental Consulting - Clean Aqua Project va asigura asistenta tehnica pentru managementul proiectului si supervizarea lucrarilor pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Bistrita-Nasaud. Cele trei companii au castigat licitatia cu o oferta comerciala de 23,16 milioane de lei (fara TVA) si vor asigura serviciile de consultanta pentru o perioada de 52 de luni pentru toate contractele de executie care se implementeaza de catre Aquabis pe PDD (Programul de Dezvoltare Durabila - care continua POIM).
Reprezentantii Tadeco Consulting - Radu Dan Paunescu (administrator) si Andrei Rusu (reprezentant) au semnat contractul de consultanta cu conducerea Aquabis, operatorul regional care va gestiona implementarea proiectului.
Conform contractului, cele trei companii vor asigura asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor in toate etapele de pre-constructie, constructie si post-constructie). De asemenea, vor actualiza Master Planul in aria de operare in vederea realizarii Master Planului judetului Bistrita-Nasaud, Strategia privind Managementul apelor uzate industriale in aria de operare, precum si sistemul de management al pierderilor in retelele de apa si apa uzata.
Compania Aquabis SA va beneficia, in perioada 2021-2027, de fonduri europene de peste un miliard de lei, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor de apa si canalizare din regiunile pe care le administreaza. Lucrarile vizeaza extinderea statiilor de epurare a apelor uzate (SEAU), reabilitarea de statii de tratare si clorinare a apei, dar si constructia si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare din orasele Bistrita, Singeorz-Bai si Beclean si din comunele Livezile, Bistrita Bargaului, Josenii Bargaului, Lechinta, Micestii de Campie, Sanmihaiu de Campie, Budesti, Teaca, Matei, Milas, Chiochis, Sieu-Magherus, Budacu de Jos, Mariselu, Sieu Odorhei, Sieu, Tiha Bargaului, Cosbuc, Feldru, Parva, Rebrisoara, Runcu Salviei, Salva, Telciu, Maieru, Rodna, Lesu, Ilva Mica, Ilva Mare, Lunca Ilvei, Poiana Ilvei, Branistea, Ciceu Giurgesti, Ciceu Mihaiesti, Negrilesti, Petru Rares, Uriu, Caianu Mic, Spermezeu, Tarlisua, Zagra, Nimigea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter