RO EN
Coșul este gol

MTIC: Incep lucrarile la un nou segment al Soselei de Centura a Capitalei

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) a semnat, ieri, autorizatia de construire pentru un sector al Centurii Capitalei, respectiv Lotul II al A0 Sud. Va fi realizata structura rutiera, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrari de consolidare, relocare a retelelor, iluminat si siguranta circulatiei, potrivit unui anunt publicat de Ionel Scriosteanu, secretar de stat in cadrul MTIC.
Lotul II al Autostrazii de Centura A0 Sud are o lungime de 16,3 km, pleaca din DN6, realizeaza intersectia cu DN5 pana in zona localitatii Berceni. Constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei.
"Autostrada de Centura Bucuresti A0, parte a unui urias proiect european de infrastructura rutiera numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totala de 101 km. Totodata, asa cum am promis, in 2 ani vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centura a Bucurestiului, respectiv Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni si, in 3 ani, Autostrada de Centura Bucuresti Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud", a precizat Ionel Scriosteanu.
Autostrada de Centura A0 Bucuresti Sud este impartita in 3 loturi, cu o lungime totala de 52 km.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter