RO EN
Coșul este gol

HUNEDOARA: Asistenta de 12 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii de apa

EPMC Consulting - Cluj-Napoca a castigat la 30 mai 2018 un contract de servicii de asistenta tehnica, atribuit de Apa Serv Valea Jiului SA, avand ca obiect managementul proiectului, publicitate si supervizarea lucrarilor de executie, cu o valoare de atribuire stabilita la 10,5 milioane de lei. Dupa cum se arata si in titulatura sa, obiectul contractului il reprezinta managementul proiectului, publicitate si supervizarea lucrarilor de executie necesare entitatii contractante pentru implementarea proiectulului: „Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in Judetul Hunedoara (Valea Jiului) - 2014-2020”. Durata estimata a contractului este de 76 de luni si cuprinde urmatoarele componente/activitati: Componenta A: Suport pentru Managementul Proiectului cu Activitatea A1 „Actualizarea strategiei pierderilor de apa din retelele de alimentare cu apa; Activitatea A2 „Actualizarea strategiei de reducere a infiltratiilor/exfiltratiilor in/din retelele de canalizare”; Activitatea A3 „Actualizare Master Plan; Activitatea A4 „Optimizarea activitatii personalului operatorului, actualizarea fiselor de post si a manualului de proceduri UIP; Activitatea A5 „Actualizarea strategiei de management a namolului; Activitatea A6 „Revizuire Studiu de Fezabilitate”. La Componenta B se urmareste asigurarea publicitatii adecvate masurii si informarea corecta a populatiei privind lucrarile de construire propuse in proiect. In fine, Componenta C include Activitatea de Supervizare a Executiei. Valoarea estimata fara TVA a fost de 12.607.002,01 lei si nu include sumele reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute.
In cadrul licitatiei s-a aplicat criteriul celui mai bun raport calitate-pret si, din 7 oferte primite, 4 au fost declarate admisibile pentru ca, la final, sa fie aleasa oferta companiei din Cluj-Napoca. Astfel, valoarea totala finala a contractului a devenit cea ofertata - si anume 10.503.726,68 lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter