RO EN
Coșul este gol

EPTISA va asista CA Buzau in implementarea unor investitii de 358 milioane euro

Compania de inginerie si consultanta Eptisa va furniza servicii de asistenta tehnica pentru Compania de Apa Buzau sub forma de servicii de consultanta in managementul proiectului investitional si supervizarea executiei lucrarilor pentru dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare/ epurare din judetul Buzau. Contractul a fost semnat in luna noiembrie 2022, pentru o perioada de 60 de luni, Eptisa avand calitatea de consultant si supervizor.
Proiectul investitional este co-finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Infrastructura Mare (fonduri nerabursabile) si are o valoare de 358 milioane de euro. Proiectul va deservi populatia din 23 de localitati si va cuprinde 10 contracte de lucrari (tip "proiectare si executie" si "executie lucrari"). Eptisa a asigurat, anterior, asistenta tehnica pentru Compania de Apa Buzau pentru supervizarea lucrarilor finantate prin POS Mediu, precum si servicii de proiectare, in intervalul 2011-2017.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter