RO EN
Coșul este gol

EGIS si Italrom realizeaza SF pentru modernizare sectiune feroviara Predeal-Brasov

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a desemnat asocierea formata din companiile Egis Romania, Egis Rail SA si Italrom Inginerie Internationala castigatoarea procedurii de licitatie publica pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar modernizarii sectiunii feroviare Predeal - Brasov (26,9 km). Valoarea contractului este 14,2 milioane de lei (fara TVA).
In cadrul studiului de fezabilitate, prestatorul va analiza si stabili solutia optima de modernizare a infrastructurii feroviare, va intocmi documentatia necesara pentru obtinerea avizelor si acordurilor in etapa studiului de fezabilitate, alaturi de documentatia de licitatie pentru faza de proiectare si executie, precum si pentru supravegherea lucrarilor de constructie.
Sursa de finantare este asigurata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), iar termenul de intocmire a studiului de fezabilitate este de 23 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter