RO EN
Coșul este gol

CNCFR SA: Licitatii de 80 milioane de euro pentru modernizarea unor gari

Compania Nationala de Cai Ferate Romane (CNCFR) SA va investi 332,8 milioane de lei (echivalentul a 80 milioane de euro) pentru modernizarea unor gari. Potrivit celor patru anunturi de participare publicate recent in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), vor fi renovate 10 statii feroviare. Lucrarile la garile din Botosani, Vaslui, Piatra Neamt si Braila vor fi licitate impreuna, valoarea contractului fiind de 114,5 milioane de lei. Caietele de sarcini pot fi ridicate de la sediul CNCFR SA pana la data de 22 martie 2011, ora 14:00, termenul limita pentru primirea ofertelor fiind stabilit pentru 24 martie 2011, ora 10:30.
Un alt contract presupune modernizarea garii din Pitesti, lucrare evaluata la circa 60,25 milioane de lei. Documentatia este disponibila la sediul beneficiarului pana pe 16 martie 2011, ora 16:00, iar ofertele se primesc la aceeasi adresa pana la 17 martie a.c., ora 10:30.
Al treilea document vizeaza obiectivele specifice din orasele Sfantu Gheorghe si Targu Mures, in valoare totala de 86,9 milioane de lei, iar al patrulea, garile Giurgiu Oras, Slobozia Veche si Calarasi Sud, contract evaluat la 70,1 milioane de lei. Termenele limita pentru depunerea ofertelor sunt 15, respectiv 21 martie 2011, ora 9:00.
Criteriile de atribuire pentru toate lucrarile licitate sunt reprezentate de pretul cel mai competitv al ofertei (80%) si de propunerea tehnica (20%). Finantarea va fi asigurata din fonduri comunitare, prin Programul Operational Sectorial - Transport in proportie de 69,25%, diferenta urmand a proveni de la bugetul de stat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter