RO EN
Coșul este gol

TIMIS: Investitie germana de peste 100 de milioane de euro, in localitatea Sanandrei

Lucrarile de constructie pentru investitia de peste 100 de milioane de euro derulata de grupul german B. Braun Pharmaceuticals in cadrul complexului Banat Business Park din localitatea Sanandrei (judetul Timis), au fost incepute in luna aprilie a.c., termenul de finalizare a proiectului fiind stabilit in primavara anului 2021. Compania Subcontrol (din Timisoara) a fost desemnata pentru procesul de proiectare a obiectivului, iar serviciile de antreprenoriat sunt asigurate de firma sibiana Con-A. Proiectul va avea in componenta cladiri pentru depozitare, tehnice, laboratoare si birouri.
B. Braun Pharmaceuticals SA va realiza, astfel, una dintre cele mai importante investitii straine din judetul Timis, situandu-se intre primele din zona. Sucursala din Romania a fost infiintata in octombrie 1998, in Timisoara, incurajata de succesul inregistrat in alte tari din regiune, precum Polonia, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatia proiectului, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter