RO EN
Coșul este gol

SINAIA: Peste 272 milioane de lei pentru constructia Spitalului Orasenesc

La propunerea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Guvernul Romaniei a reaprobat, in sedinta de astazi, indicatorii tehnico-economici pentru construirea Spitalului Orasenesc Sinaia.
Actul normativ a fost necesar intrucat proiectul tehnic a trebuit adaptat la situatia din teren, in vederea respectarii normativelor tehnice, medicale, precum si a conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca un spital in vederea obtinerii autorizatiei sanitare de functionare. De asemenea, orasul Sinaia a solicitat suplimentarea dotarilor medicale si crearea unor spatii necesare relaxarii si odihnei cadrelor medicale. Indeplinirea acestor cerinte a condus atat la reconfigurarea functiunilor, recompartimentarea si reamplasarea sectiilor medicale astfel incat sa se asigure un flux medical optim, cat si la marirea suprafetelor spitalului, a regimului de inaltime si a numarului de paturi de spitalizare, de la 138 la 143.
Valoarea totala aprobata a investitiei este de 272,5 milioane de lei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter