RO EN
Coșul este gol

SECTOR 6: Investitie de 30 milioane de lei intr-un ansamblu de locuinte sociale

Primaria Sectorului 6 a demarat lucrarile de constructii la primul ansamblu de locuinte sociale pe care il realizeaza dupa Revolutie, investitie evaluata la circa 30 de milioane de lei. Acesta va fi amplasat pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 3A, pe un teren de aproape 6.000 mp, si va fi compus din 4 blocuri (S+P+4E) cu 246 de unitati locative.
"In mai putin de 24 de luni vom pune la dispozitia familiilor vulnerabile 246 de unitati locative complet dotate, mobilate pentru un trai decent. Apartamentele sunt structurate dupa necesitatile familiilor care le solicita, respectiv 96 garsoniere, 110 apartamente cu doua camere, 34 apartamente cu trei camere si alte sase cu patru camere. Pretul chiriei pentru un apartament se situeaza in jurul valorii de 200 de lei, este o valoare foarte mica fata de pretul pietei si credem noi ca poate fi sustinuta de orice familie", a dseclarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter