RO EN
Coșul este gol

Muzeul National de Istorie va beneficia de o investitie de 150 milioane euro

Muzeul National de Istorie a Romaniei beneficiaza de o investitie in valoare de 150 milioane de Euro, in vederea consolidarii si restaurarii cladirii in care isi desfasoara activitatea. In acest context, Ministrul Culturii a discutat cu reprezentantii MNIR si cu directorul Unitatii de Management a Proiectului - UMP din cadrul Ministerului Culturii si, astfel, s-au stabilit pasii urmatori pentru ca toata documentatia aferenta consolidarii si restaurarii Muzeului sa fie finalizata in cel mai scurt timp.
„Doar lucrand umar la umar vom putea demara cea mai mare investitie ce se va realiza asupra unui monument istoric. Am vizitat spatiile muzeale si depozitele in care exponatele sunt deja pregatite pentru mutare intr-o locatie optima, astfel incat sa fie in deplina siguranta. Am stabilit impreuna pasii urmatori pentru ca toata documentatia aferenta consolidarii si restaurarii Muzeului sa fie finalizata in cel mai scurt timp. Cladirea se afla intr-o stare avansata de degradare constructiva si arhitecturala, dar, din fericire, avem solutiile necesare la indemana” a declarat Ministrul Culturii, Raluca Turcan.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter