RO EN
Coșul este gol

LICITATII: Sunt asteptate oferte pentru lucrari de peste 15 milioane de euro

Antreprenorii de constructii interesati de contractarea unor lucrari in valoare de peste 15 milioane de euro (66,5 milioane de lei), ce presupun reabilitarea si modernizarea unui spital din Bucuresti, pot depune oferte pana la data de 25 iulie 2013. Licitatia va avea loc pe 26 iulie, iar obiectivul va fi realizat in termen de 20 de luni, fiind finantat din surse nerambursabile. Lucrarile vizeaza consolidarea si dotarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Ilfov, amplasat pe Bulevardul Basarabiei nr. 49-51, din sectorul 2 al Capitalei. „Proiectul presupune executarea lucrarilor de consolidare, reparatii, demolari, instalatii, edilitare, de infrastructura si amenajare exterioara a sase cladiri din cadrul unitatii sanitare, respectiv sectiile de urgenta, ATI, sterilizare, spitalizare, explorari functionale-ecograf si a blocului operator. Imobilele (de tip S+P, S+P+2E, S+P+5E sau parter), a caror arie insumeaza 4.500 mp, vor fi dotate la finalul lucrarilor cu aparatura medicala specifica. Valoarea totala a proiectului se situeaza la 84,8 milioane de lei, din care 66,5 milioane de lei au fost alocati lucrarilor de constructii-montaj. Proiectul este finantat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Regional (POR) si din surse de la bugetul local. Societatea de constructii ce va castiga contractul de executie va fi selectata dupa pretul ofertei - ce va avea o pondere de 90% din punctajul final - si durata de garantie pe care o poate asigura”, a declarat Liviu Gradinaru, manager al Directiei Generale Economice, Investitii si Absorbtie de Fonduri, din cadrul CJ Ilfov.
Serviciile de arhitectura si proiectare au fost asigurate de companiile Arte Management Design (proiectant general), Gerom Projekt Impex (consolidare), Alain Pelle Proiect (instalatii sanitare si fluide, electrice si de ventilati), expertiza tehnica fiind efectuata de inginerul Ion Varsa. Informatii suplimentare, la www.cjilfov.ro sau www.spjif.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter