RO EN
Coșul este gol

IRMEX incepe constructia unei cladiri cu 16 etaje, in primavara anului viitor

Distribuitorul de autoturisme Irmex, detinut de oamenii de afaceri iranieni Rouzbeh si Ali Madadi, care controleaza si grupul Radacini, cu sediul in Braila, va dezvolta o cladire (2S+P+15E+E16 tehnic) in Bucuresti, pe un teren cu o suprafata de 4.616 mp de pe Sos. Fabrica de Glucoza nr. 7, din sectorul 2. Imobilul este proiectat ca sediu pentru prestatori de profesiuni liberale si va avea o suprafata totala de 18.500 mp. Investitorul detine aprobarile urbanistice inca de la finele anului 2015, in prezent fiind in curs de obtinere a autorizatiei de construire si de selectie a antreprenorului general. Potrivit datelor beneficiarului, lucrarile de constructie vor fi demarate in primavara lui 2017, urmand a fi definitivate in prima parte a anului 2019. Planurile de urbanism au fost intocmite de compania Open Architecture & Lifestyle, din Capitala.
Avand in vedere preturile medii de constructie pe metru patrat din Bucuresti, valoarea investitiei va fi de circa 20-25 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter