RO EN
Coșul este gol

INDUSTRIAL: Se lucreaza la cinci hale cu o suprafata totala de circa 10.000 mp

In judetele Maramures si Prahova se lucreaza in prezent la constructia a doua proiecte industriale, ce vizeaza executia a cinci hale cu o suprafata totala de 9.650 mp. Obiectivul din Maramures, aflat in etapa de executie a structurii de rezistenta, are in componenta doua hale de prelucrare a materiei lemnoase, a caror arie totalizeaza 4.050 mp. „Lucrarile propriu-zise, efectuate de compania de antrepriza  Red Tech (Baia Mare), au fost initiate in luna mai 2013 si vor avea o durata de 12 luni. Proiectul, amplasat pe strada Forestierului nr. 215 din localitatea Baia Sprie, este cofinantat din fonduri nerambursabile (prin Programul Operational Regional), avand destinatia de fabrica de prelucrare a lemnului. Acesta va fi edificat in zona intravilana a localitatii si va avea in componenta doua hale in care se va realiza prelucrarea primara a materiei lemnoase, un siloz pentru depozitarea rumegusului, doua unitati de uscare, o centrala proprie si doua platforme, una carosabila si alta pentru depozitare”, a declarat Daniel Vultur, responsabil de proiect in cadrul firmei Davurent, dezvoltatorul proiectului.
Pe strada Bobalna, din localitatea Campina, din judetul Prahova, compania de constructii General Meel Electric (din Baicoi) monteaza, in prezent, structura de rezistenta a unui ansamblului compus din trei hale, lucrarile propriu-zise fiind initiate in luna iulie 2013. Proiectul, implementat de Electroutilaj SA (Campina), prevede edificarea, pana la finele anului a trei unitati de productie similare, cu un singur etaj si o suprafata totala de 5.600 mp. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter