RO EN
Coșul este gol

IMPACT a atribuit contractul de executie a Greenfield Plaza, de 7,5 milioane de euro

Impact Developer & Contractor a selectat compania de constructii RCTI Company antreprenor general pentru executia lucrarilor de constructii ale centrului comercial Greenfield Plaza, pe care il dezvolta in incinta ansamblului Greenfield Baneasa. Valoarea contractului de antrepriza este de 7,468 milioane de euro, inclusiv TVA.
Lucrarile includ executia centrului comercial P+1E si a unei cladiri de birouri P+2E, cu instalatiile interioare aferente, inclusiv instalatiile interioare si exterioare. Pretul contractului devine scadent in etape, in functie de lucrarile efectiv executate de antreprenor conform graficelor de esalonare a platilor asumate de parti, informeaza un comunicat transmis de grupul Impact Bursei de Valori Bucuresti.
Greenfield Plaza Baneasa va fi un strip mall ce va deservi locuitorii ansamblului rezidential Greenfield. Unitatea va avea o suprafata de 25.000 mp si va include 200 de locuri pentru parcare, 2.700 mp de spatii welness si 3.100 mp de spatii comerciale.
Termenul de finalizare a proiectului este stabilit in anul 2021.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter