RO EN
Coșul este gol

EURAS conduce asocierea care va reabilita Palatul Administrativ din Baia Mare

Asocierea formata din companiile Euras (lider), Constructii Erbasu SA, Cubicon Invest si Avril va realiza lucrarile de proiectare si executie pentru reabilitarea Palatului Administrativ din Baia Mare. Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ionel Bogdan, a semnat impreuna cu Mircea Letiu, administratorul Euras, contractul cu o valoare de 109,9 milioane de lei.
Durata de executie a proiectului este de 24 de luni de la inceperea lucrarilor. Reabilitarea se va realiza la nivelul intregii cladiri, avand o suprafata utila de 11.919,19 mp. 
"Cladirea Palatului Administrativ are nevoie de o reabilitare totala atat a birourilor, a salilor de sedinta care vor putea fi folosite si pentru diferite evenimente culturale, a turnului care va fi deschis publicului pentru vizitare, dar si de reamenajarea spatiilor exterioare unde va fi amenajat si un loc de promenada pentru cetateni", a transmis Ionel Bogdan, presedintele administratiei judetene. 
 
 
In luna mai a acestui an, Guvernul a adoptat Hotararea privind trecerea din domeniul public al statului in domeniul public al Judetului Maramures a cladirii din Baia Mare, strada Gheorghe Sincai nr. 46, in care isi desfasoara activitatea peste 13 institutii publice din judet. Astfel a fost solutionata situatia juridica a Palatului Administrativ din Baia Mare si pot fi accesate fonduri europene, bani necesari pentru modernizarea si reabilitarea acestei cladiri.
Documentatia tehnico-economica a proiectului a fost realizata de compania General Proex.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter