RO EN
Coșul este gol

CONTINENTAL investeste 12 milioane de euro in extinderea fabricii din Timisoara

Grupul german Continental a inceput, in luna mai 2016, lucrarile de extindere cu 7.000 mp a fabricii de componente electronice din Timisoara, valoarea investitiei urmand a depasi 12 milioane de euro. Potrivit datelor companiei, prezentate intr-o conferinta interna, proiectul va fi implementat pana la sfarsitul acestui an. "Obiectivul nostru este ca pana la finalul acestui an sa incheiem lucrarile de constructie a extensiei. Ca urmare a acestei investitii, vor rezulta peste 7.000 mp suplimentari, in spatii destinate birourilor, depozitarii si zonelor sociale - vestiare, bucatarii si zone sanitare", a declarat Franciscoxavier Pujol, directorul fabricii de la Timisoara.
Dupa finalizarea proiectului de extindere, fabrica va avea o suprafata totala de 21.000 mp, iar numarul de angajati ai acesteia se va majora cu 1.000 de persoane.
In perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 miliarde euro in Romania, prin toate cele cinci divizii de activitate. La nivel national, compania detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare - dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei (judetul Satu Mare), Nadab (Arad), Brasov si Iasi, precum si un joint-venture in Slatina si un centru de distributie a anvelopelor in Bucuresti. La finele anului trecut, Continental avea 16.500 de angajati in Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter