RO EN
Coșul este gol

BUFTEA: Investitie de 100 milioane euro intr-un spital de obstetrica si ginecologie

Un nou spital de obstetrica si ginecologie va fi construit la Buftea, in urma unei investitii de 100 de milioane de euro. Proiectul a fost selectat de Ministerul Sanatatii pentru finantare din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), fonduri ce vor asigura 95% din valoarea acestuia. Potrivit lui Stefan Radulescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, noua unitate medicala o va inlocui pe care pe care existenta, in prezent, la Buftea.
"Noul spital va fi mult mai mare, cu 353 de paturi (fata de 88 cate sunt acum), din care 307 paturi vor fi pentru spitalizare continua si 46 pentru postoperator si ATI. In plus, noua unitate va avea sali de operatie moderne si va putea trata mai multe tipuri de afectiuni", a anuntat Stefan Radulescu.
Structura noului spital va include sectie CPU, cu compartiment de pediatrie; ambulatoriu pentru mai multe specialitati, sectie imagistica cu radioterapie, radiologie, medicina nucleara, RX; blocuri operatorii si de nasteri; bloc postoperator si ATI; neonatologie; anatomie patologica si prosectura; laboratoare medicale si farmacie; spatii administrative; vestiare si grupuri sanitare; spatii pentru depozitare etc.
Proiectul prevede constructia unei cladiri cu doua corpuri: C1 (2S+P+5E) si C2 (2S+P+5E+E6 retras).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter