RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Vor fi demarate lucrarile la o cladire de peste 34 milioane de lei

La peste un an de la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un obiectiv important de investitii, a fost adjudecat contractul de executie, valoarea finala a lucrarilor de constructii-montaj fiind stabilita la 34,4 milioane de lei, mai mica decat estimarea initiala de 38,3 milioane de lei. Proiectul prevede edificarea unei Sali de Conferinte (de tip aula) in incinta campusului Universitatii Politehnice din Bucuresti - UPB (Splaiul Independentei nr. 313), lucrarile efective urmand a fi realizate de societatea Aedificia Carpati. “In pofida faptului ca participarea Universitatii Politehnice la proiectele de cercetare interne si internationale a crescut exponential in ultimii ani, organizarea manifestarilor stiintifice, culturale si educationale a fost, in foarte mare masura, ingreunata de lipsa unui spatiu adecvat. Pentru rezolvarea acestei situatii, s-a propus realizarea unei sali de conferinte / aule, cu o capacitate de 1.100 de locuri. Cladirea (S+P+1E) va avea o suprafata desfasurata de peste 5.000 mp, in timp ce aria construita insumeaza 1.982 mp. Lucrarile propriu-zise vor trebui finalizate in termen de 24 de luni”, a declarat arhitectul Adrian Spirescu, responsabil de proiectarea amfiteatrului.
Societatea de antrepriza a fost selectionata din trei competitori ale caror oferte au fost admise, circa 14% din lucrarile totale urmand a fi executate de cinci subcontractori, respectiv companiile Mobilier Ovo Design, Schindler Romania, H.I.T. & Cold Instal, Bucur B&S Comimpex si Avitech Co. Valoarea totala a investitiei depaseste 44 milioane de lei, fondurile fiind esalonate in mod in cei doi ani de implementare.
Finantarea obiectivului de investitii se va realiza din veniturile proprii ale UPB si, in completare, din surse de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educatiei Nationale (in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie), precum si din alte surse legal constituite, conform programelor de investitii publice aprobate prin lege. Pentru informatii suplimentare, click aici!       
 
                                                                                                 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter