RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Constructia centrului Hermes Business Campus va fi reluata luna aceasta

Conform celor mai recente informatii furnizate de dezvoltatorul Athenor Group (din Belgia), din luna septembrie a.c. vor fi reluate lucrarile de constructie a structurii de rezistenta din cadrul complexului de birouri Hermess Business Campus (din Capitala). Edificarea centrului a fost sistata din 2011, dupa realizarea lucrarilor geotehnice si de infrastructura, efectuate de societatea Octagon Contracting & Engineering SA (din Bucuresti). Reluarea proiectului - oprit din cauza regresului pietei autohtone de constructii si a recesiunii economice - a fost considerata oportuna de investitori, in conditiile in care, in primul semestru a.c., s-a inregistrat o usoara crestere a numarului contractelor de inchiriere incheiate pentru spatii de birouri. In intervalul ianuarie-iunie a.c., pe plan autohton au fost contractati aproape 120.000 mp de zone de birouri, reprezentand circa 6% din nivelul actual disponibil pe piata. Lucrarile ce vor demara in cursul lunii septembrie vizeaza executia suprastructurii primului imobil, cu o arie de 17.000 mp, dezvoltatorii sperand ca aceasta actiune sa incurajeze beneficiarii interesati.
***
Ansamblul Hermes Business Campus, amplasat pe Bulevardul Dimitrie Pompei 5-7, din sectorul 2 al Capitalei, reprezinta primul proiect imobiliar dezvoltat de Atenor Group in Romania. Complexul de birouri va avea o suprafata inchiriabila de 78.000 mp si 14 niveluri, dintre care patru subterane. Serviciile de arhitectura si proiectare au fost asigurate de societatea B23T International Architectural Services. Valoarea totala a obiectivului de investitii depaseste 150 milioane de euro. Informatii suplimentare, la ro.atenor.be

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter