RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Circa 45 milioane de euro pentru reabilitarea scolilor din sectorul 3

Primaria sectorului 3 din Capitala a atribuit un contract in valoare de circa 45 milioane de euro (193,37 milioane de lei), fara TVA, pentru executia de lucrari curente si de reparatii capitale la unitatile scolare si la toate cladirile aflate in administrare locala. La licitatie au participat zece firme, din care numai trei au indeplinit conditiile impuse de primarie, castigatoare fiind mai multe companii, respectiv societatea Energo Drobeta SA - Drobeta-Turnu Severin (din judetul Mehedinti - companie controlata de o alta firma din Bucuresti), asocierea dintre Unicon SA - Marca Telecom - Asix Design si consortiul Alexander Hidro Project - Eurocors Constructii AG. Potrivit caietului de sarcini, contractul nu poate fi subcontractat si este finantat integral de la bugetul local. Energo Drobeta si-a schimbat numele in urma cu cativa ani si este controlata de Daniel Piturlea, dezvoltatorul complexului de locuinte Orhideea Garden, din Bucuresti. Anul trecut, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 7,7 milioane de lei, in crestere cu aproape 40% fata de nivelul consemnat in 2013.
Anuntul de licitatie a fost publicat in cadrul SEAP in luna ianuarie 2014 si, potrivit acestuia, lucrarile vor trebui realizate in maximum 48 de luni de la data atribuirii. De asemenea, se impune atribuirea a minimum 81 de contracte subsecvente si, in functie de fondurile bugetare alocate de catre autoritatea contractanta, valoarea acestora va fi stabilita ulterior. Contractele subsecvente vor avea, insa, valori cuprinse intre 113.309 lei si 38 milioane de lei (fara TVA).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter