RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Cinci blocuri S+P+11E se construiesc in zona Universitatii Politehnice

In toamna anului trecut au inceput lucrarile de constructie a unui ansamblu rezidential ce va avea in componenta cinci blocuri (S+P+11E) cu 1.470 de unitati locative. Potrivit datelor dezvoltatorului, complexul va fi definitivat integral in vara anului 2019, valoarea investitiei fiind evaluata la 25-30 milioane de euro, avand in vedere pretul mediu de constructie din zona. In prezent, se lucreaza la structura primelor doua imobile, ce vor constitui etapa intai a proiectului, acestea urmand a fi livrate pana la sfarsitul anului viitor.
Ansamblul, denumit 21 Residence, va fi dezvoltat si construit de compania denumita 21 Residence Politehnica, pe B-dul Iuliu Maniu nr. 15H, din sectorul 6 al Capitalei. Suprafata totala a complexului va depasi 36.000 mp, cele 1.470 de apartamente urmand a avea de la una pana la patru camere. Atat in incinta ansamblului, cat si la nivelurile subterane ale cladirilor vor fi amenajate locuri pentru parcare, complexul urmand a dispune si de un loc de joaca pentru copii cu o arie de circa 1.000 mp.
Apartamentele vor fi livrate complet finisate, cu placi ceramice, parchet laminat, usi de interior si exterior, tamplarie termoizolanta si radiatoare, fiecare locuinta urmand a beneficia de centrala termica proprie.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter