RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Ansamblu cu 16 cladiri D+P+4E si 360 de apartamente

In zona de sud a Capitalei se afla in constructie un ansamblu cu 16 cladiri D+P+4E (14 blocuri de locuinte cu 360 de apartamente si doua imobile comerciale), termenul de finalizare a investitiei fiind stabilit la finele anului 2016. Lucrarile de executie se deruleaza din luna martie 2014, pana in prezent fiind construite opt din cele 16 cladiri. Complexul, denumit Dream Town Residence, este dezvoltat de o persoana fizica intr-o zona rezidentiala noua, aflata in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida (la 400 de metri), la granita dintre Sectorul 4 al Capitalei si localitatea Popesti-Leordeni, cu acces atat in Drumul Fermei, cat si in str. Amurgului. Proiectul se desfasoara pe o suprafata de teren de 16.000 mp, astfel incat fiecare bloc dispune de 1.000 mp de teren, iar pe fiecare etaj se regasesc cate cinci tipuri de apartamente (cu una, doua sau trei camere), care se multiplica pe cele sase niveluri ale fiecarui bloc. In cadrul complexului vor fi amenajate inclusiv locuri de joaca, de odihna si relaxare, terase, un drum cu acces privat, spatii pentru parcare, precum si spatii comerciale proprii, cu supermarket, curatatorie ecologica pentru haine, farmacie, cafenea, cabinet stomatologic, frizerie/ coafor si spatii pentru birouri.
Structura de rezistenta a blocurilor va fi realizata din stalpi si grinzi din beton armat, inchiderile exterioare si interioare se vor executa din caramida, iar fatadele vor fi placate cu polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. De asemenea, fiecare apartament va beneficia de corpuri de iluminat montate, aer conditionat, bucatarii si bai mobilate si utilate, tamplarie din cu 5 camere cu geam low e-4 anotimpuri cu glafuri interioare si exterioare, gresie si faianta, parchet, instalatii sanitare PPR cu insertie aluminiu si de usa intrare cu sisteme antiefractie etc. Partile comune dispun de placari granit, ceramice si balustrade de inox.
Planurile de arhitectura au fost elaborate de arh. Pop Grigore, din Bucuresti, de vanzarile apartamentelor ocupandu-se agentia imobiliara Sud Rezidential.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter