RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Nou concept arhitectural pentru centrul comercial Korona

Societatea Bose International Planning and Architecture (Florida) a finalizat, recent, noul concept arhitectural al complexului comercial Korona din Brasov, lucrarile de executie urmand a fi demarate in 2014. Proiectul, estimat la 100 milioane de euro, este dezvoltat de compania Echo Investment SA (Polonia) si va fi dat in folosinta in termen de 18 luni de la data inceperii lucrarilor. „Macheta complexului a fost redesenata si adaptata la nevoile actuale ale pietei din Romania, in noul concept fiind optimizate functionalitatea si accesibilitatea spatiului. Conform noilor planuri, centrul comercial Korona va avea o suprafata de apoximativ 35.000 mp, unde vor fi amenajate circa 120 de magazine, spatii de servicii, restaurante si zone de divertisment, precum si un cinematograf cu sapte sali. Cladirea va fi structurata pe doua niveluri (S+P), primul fiind destinat amenajarii unei parcari subterane, in timp ce al doilea va gazdui toate magazinele si spatiile de servicii”, a declarat Marcin Materny, director al departamentului ce administreaza investitiile comerciale straine in cadrul Echo Investment SA.
***
Societatea Echo Investment reprezinta unul dintre cei mai importanti investitori europeni, administrand peste 100 de proiecte imobiliare din domeniile rezidential, comercial, birouri si hoteluri, a caror suprafata insumata depaseste 900.000 mp. Cu exceptia tarii de origine, compania a mai efectuat investitii in Romania, Ungaria si Ucraina. Informatii suplimentare, la www.korona-brasov.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter