RO EN
Coșul este gol

TRIMBLE raporteaza o majorare de 25% a veniturilor recurente in trimestrul al treilea

Furnizorul nord-american Trimble a raportat pentru al treilea trimestru din 2023 venituri recurente anuale record, care au insumat 1,94 miliarde USD, in crestere cu 25% fata de perioada similara a exercitiului financiar precedent. Cresterea a fost de 13%, pe o baza organica, dupa eliminarea efectelor extrinseci generate inclusiv de fluctuatiile cursului de schimb valutar. Venituri operationale din perioada analizata au totalizat 957 milioane USD, in crestere cu 8% fata de anul precedent (+2% din punct de vedere organic). Profitabilitatea bruta in sistem de raportare GAAP s-a plasat la 61,7%, in vreme ce nivelul non-GAAP a fost de 65%. Conducerea executiva a grupului a subliniat ca valoarea-record a veniturilor recurente anualizate si marja bruta situata la un nivel extraordinar demonstreaza progresul strategiei Connect & Scale, pe care grupul a implementat-o. De asemenea, intr-un mediu macroeconomic din ce in ce mai dificil, Trimble continua sa simplifice procedurile si sa se focalizeze pe exploatarea capacitatii de indeplinire a intregului potential al companiei. 
 
***
De reamintit faptul ca Trimble este o companie care transforma modul in care functioneaza industria globala, prin furnizarea de tehnologii de baza in pozitionare, modelare, conectivitate si analiza datelor, care conecteaza lumea digitala si cea fizica, pentru a imbunatati productivitatea, calitatea, siguranta, transparenta si sustenabilitatea. Pe plan national, compania Sitech promoveaza solutiile de ghidare automata a utilajelor de constructii promovate de furnizorul american.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter