RO EN
Coșul este gol

PlanRadar: Crestere estimata la 31% a investitiilor in digitalizarea constructiilor

PlanRadar, solutia digitala premiata pentru constructii si proiecte imobiliare cu peste 9 miliarde de interactiuni in platforma, a realizat un nou proiect de cercetare, care analizeaza nivelul existent de digitalizare in sectorul constructiilor si imobiliar, precum si perspectivele sale de crestere in urmatorii trei ani.
Raportul analizeaza raspunsurile oferite de peste 1300 de profesionisti din industrie, din 15 tari: Australia, Austria, Brazilia, Croatia, Republica Ceha, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania si Marea Britanie.
Principalele teme ale raportului analizeaza natura evolutiva a investitiilor in tehnologia constructiilor si imobiliara si perspectivele pentru digitalizare, in fiecare dintre tarile studiate.
97% dintre profesionisti se asteapta, in urmatorii trei ani, la investitii sporite in digitalizare in cadrul companiilor lor, desi, o mare parte dintre respondenti spun ca nu au observat recent o crestere a investitiilor in robotica (82%), imprimare 3D (80%), inteligenta artificiala (75%), realitate virtuala (72%) sau BIM (41%) Germania, Brazilia si Italia estimeaza o crestere a investitiilor intre 11% si 30% Australia, Ungaria si Romania estimeaza o crestere a investitiilor in digitalizare peste 31% 
Cele mai mari investitii tehnologice viitoare sunt alocate programelor de software de management al proiectelor de constructii.
Pentru raportul complet, click aici
 

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter