RO EN
Coșul este gol

CADWARE: Interesul pentru lucrul in sistem colaborativ continua sa creasca rapid

Interesul firmelor din arhitectura si proiectare pentru utilizarea de solutii software de proiectare 3D dedicate pentru BIM a continuat sa creasca, in contextul in care standardele adoptate la nivel national sunt tot mai cunoscute, iar specialistii inteleg beneficiul adus de acest mod de lucru. De asemenea, se remarca o crestere a solutiilor de colaborare intre echipe si discipline, mai ales ca mare parte din producatorii de software de proiectare au metode de licentiere flexibile ce permit lucrul de acasa, spune Brandusa Parlog, Managing Partner CADWARE Engineering, companie cu o experienta de 13 ani in furnizarea de licente software de proiectare.
Modul de lucru intr-un format colaborativ BIM este, astfel, din ce in ce mai acceptat in mediul de proiectare, avantajele acestuia fiind intelese de beneficiarii finali.
"In ceea ce priveste avantajele, as vrea sa mentionez faptul ca partile implicate inteleg mult mai usor intregul proces de construire, pot vizualiza evolutia proiectului in fiecare etapa, pot sa identifice si sa corecteze anumite erori inca din stadiul de proiectare. Aceste lucruri genereaza alte avantaje, cum ar fi economia de timp, acesta putand fi utilizat in dezvoltarea altor proiecte. Lucrurile au evoluat pozitiv in ultimul an si datorita faptului ca anul trecut Organismul National de Standardizare a publicat versiunea in limba romana a standardelor BIM", a declarat Brandusa Parlog, Managing Partner CADWARE Engineering.
Chiar daca in perioada...

Articolul complet este disponibil numai abonaților.
Va rugam sa optați pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter