RO EN
Coșul este gol

WIENERBERGER ia in considerare constructia unei noi fabrici in judetul Iasi

Wienerberger, lider mondial in sisteme de caramizi si cel mai mare producator de profil din Europa, ia in calcul realizarea unei noi investitii in Romania. Primii pasi s-au facut deja in 2011, prin inchirierea a 41 de hectare de teren in judetul Iasi, in urma unei licitatii publice la care au participat 3 jucatori. Wienerberger a castigat licitatia, oferind cel mai bun pret. De la intrarea pe piata locala, in 1998, si pana in prezent compania a investit peste 75 mil EUR pentru a construi o retea de 3 fabrici si o echipa de peste 200 de angajati. Avand in vedere ca exista inca o nevoie ridicata de constructii noi, in ciuda conditiilor de piata nefavorabile Wienerberger considera Romania o piata deosebit de interesanta si cu potential de crestere pe termen mediu si lung. Astfel, urmatorul pas de expansiune pe piata va fi investitia greenfield de la Iasi, o regiune care ofera o piata cu un potential bun de crestere si care va contribui la dezvoltarea operatiunilor din Romania. Acum compania incearca sa finalizeze pasii necesari pentru obtinerea tuturor autorizatiilor, inainte de a demara constructia propriu-zisa a fabricii. Wienerberger va investi cca 22 mil Euro in acest proiect.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter