RO EN
Coșul este gol

VALCEA: 32 milioane lei pentru 120 de noi locuinte sociale in Ostroveni Sud

Primarul Mircia Gutau a semnat doua contracte de finantare privind noi locuinte sociale realizate in municipiu in baza Ordinului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice nr. 1906/2019. Un contract se refera la asigurarea unei prime transe in valoare de 1.400.000 lei (dintr-un total de peste 4.000.000 lei solicitati) pentru obiectivul de investitii ”Transformare cladire internat Liceul Tehnologic Ferdinand I in locuinte sociale”, avand o valoare totala de 6.169.241,79 lei, ale carui lucrari au demarat in cursul anului 2018 si in urma caruia vor rezulta 90 de unitati locative.
In baza celui de-al doilea contract de finantare semnat de edilul-sef, municipiul va primi pentru cele 120 de locuinte sociale ce urmeaza a fi construite in Ostroveni Sud (procedura de achizitie aflata in faza de verificare la Agentia Nationala a Achizitiilor Publice) o prima transa de 108.268 lei dintr-un total solicitat de 29.526.551 lei, valoarea totala a investitiei fiind de 32.175.637 lei. Conform asigurarilor primite de la oficialii MDRAP, Municipalitatea Ramnicului va continua sa primeasca de la bugetul central, pe masura derularii lucrarilor, fondurile necesare implementarii celor doua programe de construire de locuinte sociale, pana la finalizarea investitiilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter