RO EN
Coșul este gol

ROMEPS impune noi standarde de calitate in piata

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania – ROMEPS lanseaza din acest an un program de control al calitatii polistirenului expandat care se comercializeaza pe piata autohtona. “Ne propunem ca prin acest program sa impunem un standard de calitate in piata, astfel incat consumatorul final sa nu mai poata fi pacalit in ceea ce priveste calitatea polistirenului. Din informatiile noastre exista pe piata astfel de produse care nu satisfac parametrii tehnici trecuti pe eticheta. In acest domeniu este foarte usor sa inseli pentru ca toate placile de polistiren arata la fel. Nu-ti poti da seama de calitatea produsului doar uitandu-te la el. Vom monitoriza atent piata prin acest program si vom lucra pentru testare cu un insititut indepedent care va face analiza produselor”, declara Tiberiu Andrioaiei, Secretar General ROMEPS. Programul lansat de ROMEPS se va numi “Quality Control”, iar ambalajele producatorilor care vor primi avizul de conformitate, in sensul ca parametrii tehnici de pe eticheta se regasesc in produsul efectiv, vor avea o stampila de calitate cu inscrisul “Calitate Certificata ROMEPS”.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter