RO EN
Coșul este gol

RC Europe construieste parcuri de retail in Oradea, Miercurea Ciuc si Sighisoara

Investitorul si dezvoltatorul ceh RC Europe, care a dezvoltat cu succes cladiri de birouri si parcuri de retail in diferite orase din tara isi propune sa isi diversifice portofoliul romanesc cu dezvoltarea unui nou parc de retail la Oradea.
Acesta a anuntat achizitia terenului si obtinerea autorizatiei de constructie pentru parcul de retail din Oradea, avand o suprafata inchiriabila de 6500 de metri patrati. Constructia va fi finalizata in anul 2020, durata de preconaizare a lucrarilor fiind de 12 luni, iar societatea CEE Estate Management se ocupa de promovarea acestuia, in calitate de consultant inchiriere.
Nest este un proiect ambitios ce va beneficia de acces si vizibilitate excelenta fiind situat langa supermarket-urile Kaufland si Lidl, de pe Calea Borsului, oferindu-le vizitatorilor experienta unei sesiuni de cumparaturi complete. Parcul de retail va fi inaugurat in prima jumatate a anului 2020, iar inchirierea proiectului este de 70% Importanti chiriasi nationali si internationali cum ar fi JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania, si-au asigurat deja prezenta in cadrul proiectului.
„Suntem bucurosi sa anuntam achizitia terenului si obtinerea autorizatiei de constructie pentru parcul de retail Nest Oradea. Suntem optimisti si credem in potentialul orasului Oradea. Prin mixul de chiriasi pe care il va gazdui, Nest ofera vizitatorilor numeroase facilitati, timpul fiind in favoarea clientului datorita accesarii rapide a magazinului dorit, usurintei cu care poate parca, dar si distantei mici dintre magazine.” , a declarat Andrei Rati, Director RC Europe Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter