RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Noua hala de productie si birouri de 12000 mp in Parcul Euobusiness II

Agentia de Dezvoltare Locala Oradea SA. a semnat contractul privind o investitie in valoare de 5 milioane euro in Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea, in urma negocierii directe cu reprezentantii companiei Braintronix S.A. din Cluj.
Investitia va fi realizata in Parcul Industrial Euobusiness II, din str. Ogorului, pe o suprafata de teren de 20.000 mp., constand in construirea unei hale de productie/linii tehnologice/birouri in suprafata totala de aproximativ 12.000 mp. Aceasta reprezinta o investitie foarte importanta pentru Oradea, in conditiile in care revolutia roboticii autonome mobile, care va patrunde si transforma masiv toate straturile activitatilor economice, este abia la inceput, iar leaderii viitori ai acestei piete vor aparea in anii urmatori.
Compania activeaza in domeniul Cercetare-dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie si si-a exprimat intentia ferma de a desfasura in Parcul industrial activitatile specifice domeniului de activitate, respectiv productie roboti (piese si asamblare).
Echipa Braintronix este alcatuita din experti internationali, in mare parte de origine romana, din zona roboticii, computer vision, logisticii 4.0 si venture capital in tech si robotica. Peste putin timp, resursa umana din anumite domenii va fi inlocuita de roboti autonomi mobili eficienti, usor de programat de catre utilizatori.
Acesti roboti vor permite o reducere puternica a costurilor de productie, o crestere a productivitatii, un raspuns la lipsa de forta de munca in anumite zone si o reducere a activitatilor umane sensibile si riscante. Numarul locurilor de munca care vor fi create in urma finalizarii investitiei in Parcul Industrial va fi de minimum 40, preponderent ingineri.
Proiectul initiat de societatea Braintronix este sustinut de International Technology Solutions, firma de investitii in tech a antreprenorului de succes in Europa Adrian Diaconu, si de George Haber, un antreprenor de succes din Sillicon Valley, care este originar din Oradea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter