RO EN
Coșul este gol

MEHEDINTI: Lucru intens pe santierul investitiei de modernizare a DJ 671E

Lucrarile de modernizare a DJ 671E, pe tronsonul de 18,5 kilometri, cuprins intre localitatile Dalbocita (com. Ilovat) si intersectia cu DJ 670 (com. Isverna) sunt in plina desfasurare, constructorul mobilizand un numar important de muncitori care lucreaza cu zeci de utilaje. In momentul de fata se intervine pentru realizarea podetelor transversale, tubulare si dalate. In paralel, se continua lucrarile la zidurile de sprijin si apararile de maluri din gabioane. Dupa finalizarea acestor lucrari de arta, se va trece la executia straturilor platformei rutiere.
“Acesta este unul dintre drumurile judetene cele mai importante, din Mehedinti, atat din punct de vedere turistic, cat si economic si mi-am dorit sa il modernizam intrucat parcurgerea lui ofera un peisaj minunat al naturii, de-a lungul Cheilor Cosustei, pe langa Manastirea Cosustea-Crivelnic si pana la Podul lui Dumnezeu si Pestera Isverna. In plus, scurteaza traseul localnicilor pana la Drobeta Turnu Severin.”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.
Investitia are o valoare de 42,5 milioane lei, este finantata cu fonduri europene prin Programul Operational Regional 2014-2020, iar termenul de finalizare este 12.10.2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter