RO EN
Coșul este gol

LAFARGE AGREGATE: Inaugureaza punctul „Belvedere” de la cariera Suseni

Lafarge Agregate Betoane S.A. si WWF Romania inaugureaza punctul „Belvedere”, situat in perimetrul de exploatare al Lafarge Agregate Betoane SA, de la cariera Suseni, judetul Harghita. Proiectul reprezinta o continuare a implementarii planului de reabilitare a carierei, realizata impreuna cu Organizatia de mediu WWF Romania si Administratia sitului „Natura 2000 - Depresiunea si Muntii Giurgeului”. „Speram ca prin proiecte de acest gen vom reusi sa aratam ca, pe langa activitatile comerciale, companiile au o responsabilitate in a mentine si a restaura zonele de care beneficiaza. Exploatarea nu se termina odata ce nu mai exista produse de extras, ci abia dupa ce zona este complet restaurata, iar acest proiect va incerca sa exemplifice acest principiu” a declarat Magor Csibi, Director de Program, WWF Romania. Punctul „Belvedere” a fost generat prin amenajarea taluzelor limitrofe carierei pe o lungime de aproximativ 500 m, protectia pentru prevenirea caderilor in gol fiind o preocupare a echipei de proiect. Planul de reabilitare a carierei a constat, in aceasta faza, si in plantarea a 3.000 de puieti de pin, molid si salcie care asigura ambientarea spatiului si ofera conditii prielnice speciilor de pasari si animale caracteristice zonei. Astfel a fost realizat un spatiu special destinat celor care doresc sa admire peisajul din Depresiunea si Muntii Giurgeului oferind totodata siguranta necesara si informatii privind aria protejata.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter