RO EN
Coșul este gol

ILFOV: Fonduri de 31 milioane lei pentru constructia unei unitati scolare in Chitila

Orasul Chitila, in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul “Construire scoala primara si gimnaziala in orasul Chitila”, finantat prin Programul Operational Regional 2014 - 2020, Axa prioritara 10 - Imbunatatirea infrastructurii educationale, Prioritate de investitii 10.1- Investitiile in educatie si formare, inclusiv in formare profesionala, pentru dobandirea de competente si invatare pe tot parcursul vietii prin dezvoltarea infrastructurilor de educatie si formare, Obiectiv Specific 10.1 - Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului, Apel dedicat invatamantului obligatoriu. Contractul de finantare incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, in calitate de Organism Intermediar, este in valoare de 31.360.688 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 22.736.661 lei. Proiectul se implementeaza in orasul Chitila, judetul Ilfov, pe o durata de 40 de luni.
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea accesului si participarii la educatia de calitate a 648 elevi prin realizarea infrastructurii materiale si asigurarea bazei materiale de calitate pentru invatamantul primar si gimnazial (invatamant I-VIII, inclusiv clasa pregatitoare) in Orasul Chitila. Obiectivele specifice ale proiectului vizeaza:
1. Realizarea constructiei infrastructurii educationale Scoala primara si gimnaziala in Orasul Chitila cu o capacitate de 648 persoane;
2. Dotarea cu echipamente si materiale didactice a infrastructurii educationale nou construite pentru invatamantul primar si gimnazial in Orasul Chitila;
3. Cresterea accesului si participarii la educatia de calitate a 68 de copii care fac parte din grupurile vulnerabile, aflati in risc de parasire timpurie a scolii si excluziune sociala, din Orasul Chitila, prin promovarea si implementarea unor programe educationale suport de reducere a parasirii timpurii a scolii si de prevenire a abandonului scolar, destinate elevilor si parintilor acestora - program "Scoala dupa Scoala", invatamant "A doua sansa".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter