RO EN
Coșul este gol

HOLCIM: Ultima luna de inscrieri la Premiile pentru Constructii Durabile

Specialistii romani din constructii, arhitecti, proiectanti, ingineri, dezvoltatori si firme de constructii mai au la dispozitie doar o luna pentru inscrierea proiectelor si viziunilor de constructii sustenabile in cadrul Premiilor Holcim pentru Constructii Durabile. Termenul limita de inscriere a proiectelor in concursul international cu premii de 2 milioane de dolari este 23 martie 2011. Premiile Holcim pentru Constructii Durabile reprezinta o oportunitate pentru specialistii din constructii de a se remarca la nivel international, intr-un concurs care ii promoveaza nu doar pe castigatori, ci si pe aceia care se remarca prin idei si curaj. In competitie se pot inscrie atat proiecte de tip conceptual, cat si proiecte in stadiu avansat de proiectare sau constructie (proiecte care rezolva o situatie concreta, proiecte realizabile, pe o tema reala, care au sanse de a fi construite sau care ar fi putut fi puse in opera). Pentru eligibilitate, lucrarile de constructie trebuie sa nu fi inceput inainte de 1 iulie 2010.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter